- Реклама -

- Реклама -

петък, 27 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Лиса Мари Пресли ще бъде погребана в „Грейсланд“

Лиса Мари Пресли ще бъде погребана в „Грейсланд“ – имението на баща й Елвис Пресли, където в петък се събраха нейни и на баща й почитатели, съобщи Асошиейтед прес.

Тленните останки на изпълнителката и авторка на песни ще бъдат положени до тези на сина й Бенджамин Киоу, който почина през 2020 г., каза представител на дъщеря й, актрисата Райли Киоу.

Кралят на рока Елвис Пресли и други членове на семейството също са погребани в имението.

Почитатели отдадоха почитта си към Лиса Мари Пресли с послания върху каменната стена на „Грейсланд“, оставиха цветя и споделиха спомени за единственото дете на Елвис Пресли – една от последните връзки с иконата, чието влияние и значимост отекват повече от 45 години след внезапната смърт на Краля на рока.

Лиса Мари Пресли почина на 54 години в четвъртък, часове, след като бе настанена по спешност в болница. Тя не живееше в „Грейсланд“, където е родена, но посещаваше града редовно за честванията на рождения ден на баща й и за годишнините от кончината му. Елвис Пресли бе открит мъртъв в имението си на 16 август 1977 г., когато бе на 42 години. Лиса Мари Пресли бе в Мемфис миналата неделя за 88-ата годишнина от рождението на Елвис.

- Реклама -

Последни новини