- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
16.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Майката на изчезналия Емил: От полицията казаха, че можело да има „чужда намеса“

Иванка Стоянова, майката на изчезналия Емил Боев, чиито следи се изгубиха след фестивала „Сурва” в Перник, намекна за чужда намеса в изчезването на сина ѝ. Иванка Стоянова написа това в коментар под публикация във фейсбук групата „Да намерим Емо“.

Тя посочва, че със съпруга си са били в полицията преди няколко дни и „нещата са много по-зле, отколкото очаквахме“.

Според нея „няма нито един перничанин разпитан, няма никакви отговори за това къде и кога е търсен (ако изобщо са влизали в къщи и мазета). Няма отговор на нито един въпрос, зададен от нас… Разследващата полицайка имаше безочието и бездушието да говори за сина ми, като използва думата за него „приживе“. На опитите ни да зададем въпроси, тя с ехидна физиономия ни посочваше документите (в които нищо съществено нямаше) и отговаряше „Четете“, пише майката на Емил.

„Ако вашия син го няма 35 дни и отговорът на полицията е, че евентуално има чужда намеса, но нищо не знаят, дали нямаше и вие да коментирате работата на полицията?!“, заявява тя в отговор на друг коментиращ въпроса.

Емил Боев е на 25 години от Перник. Той е видян за последно около 3 сутринта в петък (27.01) срещу събота на кукерския парад “Сурва” в Перник – оттогава никой няма контакт с него.

 

Кадър: Фейсбук/Да Намерим Емо

- Реклама -

Последни новини