- Реклама -

- Реклама -

сряда, 29 март 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Марияна от Сопот издъхнала от ритници, любимият й застава пред съда

Николай Танчев е в ареста от задържането си

47-годишният Николай Танчев, обвинен, че е пребил до смърт 58-годишната си приятелка Марияна Кръстева, застава пред съда. Според Окръжна прокуратура – Пловдив, на 7 август м. г. той умишлено я е умъртвил с особена жестокост, като й нанесъл множество силни удари в областта на главата.

Двамата живеели на семейни начала от 2020 г. Често консумирали алкохол и между тях възниквали скандали. В това състояние Танчев проявявал агресия и няколко пъти нанасял побой на жената.

На 6 август 2022 г. около 22 ч. Танчев и Кръстева гостували на свой познат в Сопот, където пили. Към полунощ двамата тръгнали да се прибират към дома си. В резултат на употребения алкохол жената се придвижвала трудно, което ядосало Николай и той започнал да я обижда и да я удря с юмруци и ритници по главата и тялото.

Жената получила тежки наранявания и починала близо до стадиона в Сопот. На другата сутрин мъж, който отивал на работа, я видял и подал сигнал на телефон 112.

Николай Танчев е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

 

Снимка: Никола Михайлов

- Реклама -

Последни новини