- Реклама -

- Реклама -

10.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Матю Пери: Защо таланти като Хийт Леджър умират, а Киану Рийвс е жив?

Актьорът от сериала „Приятели“ Матю Пери съжали, че е обидил колегата си Киану Рийвс в автобиографичната си книга „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. Той обеща, че ще промени скандалния пасаж в бъдещите издания и ще се извини на Рийвс, „ако някога го срещне“, съобщава CNN.

Докато разсъждава за смъртта на актьора Ривър Финикс от свръхдоза наркотици едва на 23, Пери пише: „Ривър беше красив човек, вътрешно и външно – прекалено красив за този свят. Как така истински талантливите, оригинални типове като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, а Киану Рийвс още се разхожда между нас?“. Към днешна дата Пери признава, че шегите му по адрес на звездата от „Матрицата“ са били глупави, че се разкайва и че е трябвало да сложи своето име вместо неговото. Според изявление на Пери, направено по време на фестивала на книгата на вестник Los Angeles Times в събота, двамата с Рийвс са били близки приятели и са живели на една и съща улица, а той споменал името му като случаен пример.

Пери обаче посочва още веднъж името на Киану Рийвс, и то не за добро, и в частта от книгата си, в която говори за смъртта на Крис Фарли, американски комик, починал през 1997 г. също поради свръхдоза наркотици. „Направих дупка в стената на гримьорната на Дженифър Анистън, когато разбрах за това. А Киану Рийвс е още между нас…“.

Автобиографичната книга на актьора Матю Пери излезе през 2022 г. Тя разказва за неговата дълга борба със зависимостта му от алкохола и опиоидите (наркотични обезболяващи), които той нарича „голямото ужасно нещо“.

Източник: segabg.com

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -