- Реклама -

- Реклама -

18.6 C
София
петък, 29 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

МГЕРБ: Г-н Петков, не сме виновни за вашата некадърност

Младежката организация на ГЕРБ отговори на обвиненията на премиера Кирил Петков, че те стоят зад създалата се паника за горивата.

„Ако не друго, днес Кирил Петков за пореден път показа няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се управление, неговата слабост да приема силни и принципни решения в полза на българските граждани и обхваналата го параноя, която е на път да го постави на една нога с един силно войнолюбов и откровено агресивен спрямо съседни държави и народи президент, но криещ се към настоящия момент в бункер”, пишат от МГЕРБ.

„Кирил Петков дължи преди всичко отговори на българските граждани за спиралата от кризи, в която се намира държавата – инфлационна, енергийна, социална, здравна и външнополитическа. Неговото правителство не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната“, заявяват от младежката организация.

„В този ред на мисли скоро бихме могли да очакваме от премиера да каже, че:

От МГЕРБ сме виновни за пропутинската позиция на неговия коалиционен партньор БСП във връзка със санкциите срещу Русия.

От МГЕРБ сме виновни за позора, който беше нанесен на България от изказвания на вече бившия министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „военна операция“.

От МГЕРБ сме виновни, че държавата бездейства във връзка с идващите от Украйна бежанци.

От МГЕРБ сме виновни, че правителството в своята некомпетентност не може да предприеме дори най-елементарно решение във връзка с ръста на цените на тока, храните, горивата.

Но не, г-н Петков. Ние не сме виновни за вашата некадърност„, заявяват от младежката организация на ГЕРБ.

Източник: Нова
снимка: Нова

- Реклама -

Последни новини