- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
16.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Намериха труповете на трима мъже в Крумовград и Момчилград

Труповете на трима мъже са били намерени в районите на населени места в общините Крумовград и Момчилград. Около 12:30 часа на 28 януари в землището на село Лещарка било открито тялото на 92-годишен местен жител.

Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед. Няма данни за насилствена смърт. Трупът е бил транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали.

На 27 януари малко след 11 часа в землището на село Морянци бил намерен трупът на 70-годишен местен жител. Екипи на РУ-Крумовград, на филиала на спешната помощ и личния лекар на починалия са били на място. Няма данни са насилствена смърт.

Същия ден около 11,30 часа близо до дома си в село Върхари бил открит починал 76-годишен. Полицейски екип на РУ-Момчилград, лекари от Филиала на спешна помощ и личния лекар на възрастния човек са били на мястото на произшествието. Няма данни за насилствена смърт.

И при тримата починали обаче остава съмнението, защо са намерени извън домовете си през зимата тези възрастни хора и никой не ги е потърсил.

- Реклама -

Последни новини