- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 29 ноември 2022 г.
3.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Николай Радулов: Присъствах, когато Тошко говореше с Христинка

Избрано

„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас”. Това заяви Николай Радулов, който вчера прогледна за ситуацията и лидера на своята партия и напусна ИТН. 

„Няма как да ме купят, няма как да ме напазаруват, няма как да ме притиснат. Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен”, заяви Радулов.

„В миналото НС Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на НС. Даже нещо подобно и каза от трибуната на НС. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: „Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите”, продължи Радулов.

Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, разказа Радулов за пуснатия от ИТН телефонен разговор между Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел защо другите са се отказали.

В началото на този парламент ни събра някакъв охранител на Слави и обяви, че поема политическото ръководство на група по сигурността. Идеята му беше да вкара в МВР двама души, компрометирани с побоите – единият бе зам.-директор на СДВР по време на протестите, заяви Радулов. Според него единият от тези хора бил комисар Антон Златанов, а вторият сега бил съветник на Бойко Рашков.

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини