spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 2 октомври 2022 г.
16.5 C
София

Новата зам.шефка на земеделието – секси, провокативна и оскъдно облечена (СНИМКИ)

Избрано

 

Новата зам.-директорка на Държавен фонд „Земеделие“ Ива Иванова се оказа манекенка, добре известна на служителите на земеделския фонд от София и Бургас.

Тя беше назначена в петък от служебното правителство на Румен Радев в ръководството на най-важната финансова институция в земеделието след като досегашните шефове бяха вкупом отстранени.

Красавицата, която е родом от Бургас, е блестяла доскоро в провокативни пози и оскъдно облекло в сайтове за модели, показва бързо търсене в интернет. След стремглавото й изкачване до зам.-директорския пост във фонд „Земеделие“ снимките са свалени от сайтовете, но търсачката все още ги показва.

В новия си живот на висш държавен кадър Ива Иванова изживява шеметна кариера. Тя първо става директор на дирекция „Договаряне“ в Държавен фонд „Земеделие“ по време на едно от предишните служебни правителства на Румен Радев. Сега, в новия служебен кабинет, тя вече е скорострелно издигната до зам.-директор на най-големият финансов фонд в държавата.

Иванова поема най-важния ресор – „селските райони“. Като негов шеф ще отговаря за около 1 млрд. лв. на година, тъй като ще управлява програмата и инвестициите в малките населени места.

 

Източник: epicenter.bg

Последни новини