- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
16.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Нови хоризонти: Иван Христанов напуска „Продължаваме промяната“

Един от най-разпознаваемите депутати в „Продължаваме промяната“ – Иван Христанов, напуска партията и няма да бъде в листите за следващите извънредни парламентарни избори. Започнати твърдят, че между него и лидера на „Промяната“ Кирил Петков е възникнало напрежение. Други обаче са убедени, че Христанов започва свой политически проект.
Това съобщи народният представител от ПП Венеция Ангова пред бТВ.

„Той ще следва своите амбиции в личен порядък. Христанов даде своя принос за каузата на „Продължаваме промяната“, но всеки е свободен да избира как ще продължи напред“, добави още тя.

Към този момент няма входирана декларация към изпълнителния съвет, каза още Ангова.

Припомняме, че преди дни Христанов публикува пост в своя фейсбук профил. Във видеото той говори за разочарованието си от всички политически лидери и за нужда от такива, които „могат да създават обединителни каузи“.

„Последните декларации, изчетени от политическите сили от трибуната, показаха тази неспособност да бъде чут гласа на обикновения българин – на селото и на града. Какво е бъдещето оттук нататък? Имаме нужда от политически лидери, които могат да създават обединителни каузи. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата енергия. Аз посвещавам бъдещето си на този политически разговор и на българската мечта. И ви моля да го направим заедно“, заявява Христанов.

- Реклама -

Последни новини