35.8 C
София
четвъртък, 18 юли 2024 г.

Някой депутат ще пита ли Демерджиев за Рашков и другите?

През 90-те борецът срещу статуквото Бойко Рашков бе често гост на борчески софри

Стефан ТАШЕВ

Чакам депутат или депутати да попитат Демерджиев има ли разследвания в МВР за връзки на босове на организираната престъпност с предшественика му Бойко Рашков, включително посещения на такива босове в кабинета му?

Има ли връзки на ръководни фактори в МВР с въпросните босове с цел отстраняване на висши полицейски началници, включително и физическото им ликвидиране?

Има ли разследване на шефовете на „Вътрешна сигурност“- МВР за покриване на тези безобразия?

Има ли разследване как Рашков е притискал служители да издадат нова лична карта и паспорт на укриващия се в Белград Цветан Василев, което е абсолютно незаконно, защото Василев трябва да се яви в посолството, за да си извади такива документи?

Има ли дори и намек, една малка проверка, за видеозаписите от столичен ресторант, в който президентски секретар получава подаръчен комплект от бивш митнически началник, а два дни след това племенницата на същия този ексшеф е назначена в митница-Пловдив?

П.С. Любовта, която струи между Демерджиев и Атанас Атанасов, ми навява мисли, че добрите сили ще жертват Манол Пейков като кандидат за кмет на Пловдив, за сметка на сегашния вътрешен министър.

Бъдете смели и здрави!!

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини