- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Общинар напуска ДСБ: Расте групата на клакьорите и празнословни лицемери

Общинският съветник Иво Баев е подал молба за прекратяване на членството си в ПП „Демократи за силна България“(ДСБ). Това обяви самия той в социалните мрежи.

В мотивите си той изтъква, че днешната ДСБ не е неговата ДСБ, на която е един от учредителите. Според него, от доста години там няма атмосфера за личностно и политическо развитие:

„В ДСБ отдавна не се води действителен дебат по важните въпроси на българската политика. ДСБ престана да бъде форум за изява на личности. В ДСБ различното мнение от години вече е неприемливо и порицавано от една растяща група клакьори и празнословни лицемери.“

Много трудно ми беше да взема това решение, защото това е първата и единствена партия, в която съм членувал, и много енергия и работа отдадох на тази кауза, за което не съжалявам.

При вземането на това крайно решение обаче бях безрезервно подкрепен от приятели, съратници в ДСБ, политически съмишленици и на последно място, но не последно по важност – от семейството си, за която подкрепа на всички съм благодарен.

На гражданите на Бургас и на всички тези, които са ме подкрепили да бъда избран за общински съветник, потвърждавам, че ще продължа да служа на обществото и на Отечеството си за утвърждаване на демократическите принципи в местното самоуправление, за просперитета на родния ми град, за доброто на съгражданите ми. В Общинския съвет в Бургас съм благодарение на подкрепата на съгражданите ми, а не по партийно назначение.

Напускането ми на ДСБ не променя отдадеността ми на работата за утвърждаване върховенство на закона в местната власт, за защита на правата на гражданите и отстояване на общочовешките ценности.“

- Реклама -

Последни новини