35.8 C
София
сряда, 17 юли 2024 г.
Категории:

Обявиха награда за главата на Кадиров

Бившият украински депутат Евгений Рибчински обеща къща с парцел край Киев като награда за убийството на чеченския ръководител Рамзан Кадиров. Рибчински обяви наградата за главата на Кадиров във Фейсбук.

„Ако Кадиров наистина е край Киев, то всеки боец от Въоръжените сили на Украйна и военните трябва да си постави за цел да унищожи този позор за чеченския народ и прислужник на ***** (използваната дума е нецензурна, има се предвид руския президент Путин). Обещавам за главата на Кадиров къща с 40 хектара земя край Киев! От страна на ръководството на страната не мисля, че ще имат нещо против“, каза Рибчински.

По-рано Кадиров публикува видео в канала си в „Телеграм“, в което заяви, че се намира в Гостомел, край Киев. Достоверността на записа не е потвърдена.

„Онзи ден бяхме на 20 километра от Вас, нацистите от Киев, а сега сме още по-близо. Познайте колко близо сме до Вас. Вашата разузнавателна служба не работи изобщо“, каза чеченският лидер.

Той призова украинските власти да се предадат.

„Можете да се предадете сега, не е нужно да ни известявате. Ние ще Ви намерим сами. Нямате много време. Както многократно Ви предупреждавах, по-добре се откажете и се предайте. В противен случай с Вас ще е свършено. Офертата все още е валидна, но не за дълго“, казва Кадиров на записа.

Източник: OFFNews

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини