23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Неуравновесена жена заля с урина детски парк в София (ВИДЕО)

Неуравновесена жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в столицата. Рано сутринта в сряда тя обиколила парка и заляла детските съоръжения, пейките и касата на комплекса с отвратително миришеща жълта „течност“.

Служителите предполагат, че става дума за урина. Те вече са подали сигнал в полицията, като междувременно разпространиха и кадри, в опит някой да я разпознае.

В сряда сутрин, отваряйки детския приключенски парк в Борисовата градина служителите забелязват, че има неприятна миризма. Връщат записите от камерите и установяват как от гората на парка излиза въпросната дама, изважда бутилка с жълта течност, отваря я и започва да полива пейките, касата и съоръженията за игра на децата. От кадрите се вижда, че носи и тенис ракета – тоест, явно играе тенис на съседните кортове. Откачалката може лесно да бъде идентифицирана, като полицаите само трябва да покажат снимката й на служителите на корта…

Жалба е подадена в полицията, записите от видеонаблюдението също ще бъдат предоставени. „По някакъв начин трябва да се установи самоличността на жената, защото каквито и да са мотивите ѝ, това е нечовешко – да полива с урина детски съоръжения”, каза Борислав Георгиев, собственик на парка.

Втори ден управата на детския парк наема фирми, за да успеят да почистят и дезинфекцират парка. Това разказа още собственикът, като добави, че от парка не са имали конфронтации и проблеми с никой.

Това е втори странен и скандален случай, свързан налудничаво поведение на жена. Вчера Пловдив избухна срещу една „дама“, хвърляща мокри кърпички в терариума на крокодила в Зоопарка.

Източник: Нова тв

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини