24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

Откриха тялото на издирваното момче: Пребито до смърт и заровено

Тялото на издирвания Димитър Малинов е било открито заровено, близо до мястото, където е изчезнал. По първоначални данни мъжът е бил жестоко пребит до смърт. ОДМВР- Пловдив продължава разследването на случая.

Криминалисти от Пловдив са открили тялото на издирвания 24-годишен Димитър Малинов късно снощи. Той изчезна преди седмица, след като гостувал на майка си в село Цалапица. След вечеря останал на двора, а другите си легнали. Съседът го чул как излиза малко след 23.00 часа. Димитър обаче така и не се прибрал – нито в Цалапица, нито в Стамболийски.

Майката на Димитър разказа, че синът ѝ излязъл от вкъщи, като казал, че след малко се връща. Той минал по глуха улица и така и не се появил повече. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда.

„Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие”, сподели притеснената жена пред NOVA. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е заминало за Германия.

24-годишният Малинов често отскачал в селото, където живее майка му. Тя и баща му са разделени отдавна. Младият мъж живеел ту при баща си в Стамболийски, ту при майка си в Цалапица, която е омъжена и има малко дете.

Приятелите на Димитър също са в селото. Те са прегледали камерите, които запечатали как се качил в черния мерцедес.

Вчера в Цалапица много доброволци, жандармерия и полиция обходили канали и селскостопански пътища. След това се появила мълвата, че Малинов е открит в канал.

Според местни той нямал постоянна работа. Слуховете дори отиват още по-далеч – че Димитър е бил убит, а екзекуторът му бил избягал в чужбина.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини