- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
сряда, 7 декември 2022 г.
9.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

От ИТН обвиниха Петков и Василев, че вече пазаруват депутати

Избрано

Станислав Балабанов, ИТН

В момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, казаха от ИТН. Те обвиниха премиера, че вече се опитва да купува техни депутати.

За трескавото набиране на необходими депутатски гласове извести Станислав Балабанов от „Има такъв народ“, който обвини Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като премиерът заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство.

„Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъм отбор, защото силата е в истината“, заяви Балабанов.

Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов също заяви, че Кирил Петков се е опитвал да купува депутати от партията. „И това е премиер, който взима решения. Къде са парите в държавата, на кой министър жена му е в МС. Назначиха си целия приятелски кръг. Това не е ли корупция? Кой си е позволил това? А има наглостта да се опитва да подкупва ПГ на ИТН, той ли е борбата в мафията?  Интересно ми е да видя как ще намерят депутати предатели от Има такъв народ“, заяви лидерът на парламентарната група.

На пресконференция на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви: „На нас не ни трябват всички. На тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини