35.8 C
София
сряда, 17 юли 2024 г.
Категории:

Официално: БФС отново забрани на ЦСКА – София да картотекира нови футболисти

Дисциплинарната комисия към БФС наложи повторна забрана на ЦСКА – София за картотекиране на нови футболисти. Решението е продиктувано от това, че „червените“ не са изпълнили финансовите си задължения към Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано.

ФИФА пак забрани на ЦСКА - София да картотекира нови играчи (документ)

Припомняме, че на 1 февруари тази година ФИФА забрани на клуба да картотекира нови играчи заради дълг към Юнес Бенжелюн, а десет дни по-късно световната футболна централна вдигна забраната, след като от „Армията“ платиха на футболиста.

ЦСКА - София се издължи на Бенжелюн, адвокатите му бавят процедурите

Ето какво пишат от футболната ни централа:

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл. 45а от ДП /2021/2022/, ДК наказва ПФК „ЦСКА-София“ гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Серджо Филипе Диас Рибейро от ПФК „ЦСКА-София“ гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА – забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Франциско Морено Руано от ПФК „ЦСКА-София“ гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА – забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

 

Източник: sportal

снимки: sportal

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини