- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
17.7 C
София
понеделник, 25 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Официално: ФИФА забрани трансферите в ЦСКА

ФИФА официално забрани на ЦСКА да картотекира нови играчи. Причината за ветото е задължението на „червените“ към Юнес Бенжелюн. Това стана в първия ден от отварянето на трансферния прозорец в България, който е днес.

“Наложена забрана за трансфери”, това пише в TMS системата на световната футболна централа, което значи, че на този етап червените не могат да картотекират новите си попълнения Браян Морено и Маурисио Гарсес.

Забраната на ФИФА ще бъде вдигната, когато „червените“ се издължат или се постигне споразумение за разсрочено плащане с французина

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов коментира ситуацията със забраната на ФИФА и сподели очакванията си за пролетния полусезон след подготовката в Турция.

„Нямам притеснение за нищо, изпълнихме си плана на 100%. Аз знам с какви хора работя и те ще се справят с това. Стараем се, искам всички да имат самочувствието на основни играчи. Нямаме два равностойни състава. Не мога да очаквам някой да си тръгне, по-вероятно е някой да дойде. Процесът по селекцията е отворен“, започна старши треньорът.

„Казусът с Брадли Мазику е работа на ръководството. Това постоянство, което ни липсваше през есента, сега трябва да го постигнем“, завърши Младенов.

Източник: gong.bg

снимка: gong.bg

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини