- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Охранителна камера засне как мъж краде каса от фризьорски салон

Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София. До нея е имало оборотни пари около 400 лв. Преди да влезе, мъжът обръща една от охранителните камери, но това не му помага и апашът е заснет от друга камера.

„На 24-и вечерта охранителната решетка на салона отказа да работи. Затворихме салона без нея, тъй като не очаквахме някой да прояви интерес към нас. Имаме и СОТ”. Това разказа в ефира на Нова тв собственикът на салона Владимир Владимиров.

По думите му около 2:30 часа през нощта се включва алармата. „СОТ идва на място и констатира, че няма видим проблем. Вратата продължава да е заключена. Правят ми единствено забележка за охранителната решетка, която уточняваме, че не е спусната по технически причини”, заяви Владимиров.

И допълни: „Когато отворихме салона, видяхме, че видимо всичко е наред. Започнахме нормално работния процес. И осъзнахме в един момент, че ни липсва касата. Тя стои на рецепцията и по принцип не съдържа нищо. Бизнесът ми е такъв, че голяма част от парите минават по карта. Ако има някакви налични пари – те се взимат в края на деня”.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -