spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 4 октомври 2022 г.
15.3 C
София
Категории:

Петков иска от Борисов половин милион лева за клевета

Той се закани Продължаваме промяната да продължат работа по реформирането на Антикорупционната комисия

Избрано

Бившият премиер Кирил Петков заведе дело срещу Бойко Борисов за клевета. Това се случи минути, след като filternews.bg съобщи за очаквания съдебен иск. Петков иска половин милион лева от Борисов.

„Току що заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета за половин милион лева. Този човек вече е осъждан за клевета. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи за посредници, за комисионни, за всякакви клевети, за които той непрекъснато говори навсякъде, каза Петков. – Трябва да спрем този тип стари лъжци и мутренски похвати да сменят главната тема на деня“,  добави още бившият премиер.  Той се закани Продължаваме промяната да продължат работа по реформирането на Антикорупционната комисия.

„Ще ходим до края на това дело, за да бъде осъден. Неговият арест е само първата стъпка. Ще довършим започнатото на 2 октомври. Жалбата е за клевета за това, че Борисов каза, че сме взели средства от посредници и сме взели някакви комисионни. Цената, която ни договорихме за газа, беше под 30 долара на европейския пазар“, допълни още Петков.

Последни новини