35.8 C
София
четвъртък, 18 юли 2024 г.
Категории:

Пиарът на ПП Диана Дамянова плаши с лагери предизборно

Пиарът на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова очевидно е изпаднала в странно състояние, защото е започнала да плаши българите предизборно с лагери. В пост, пълен с правописни грешки, който публикуваме без редакторска намеса, Дамянова директно внушава, че конкурентни формации на нейните Кирил Петков и Асен Василев са съставени от хора, които не били на фокус. Друг е въпросът дали самата Дамянова пише постовете си във фейсбук на фокус. Последното обаче може само тя да уточни. Ето съдържанието на въпросното „творение“:
ТЕ ИДВАТ
Хората с размазаните лица, хората не на фокус, идват.
Те са берачи на ягоди, миячи на съдове, служители по чистотата или просто „клиенти“ на социалните служби в прогнилия Запад.
Те са неудоволетворени и мразещи всичко и всики поддръжници на нов световен ред в милата ни родина.
Те са хора, които ще решат демографската криза, ще сменят лошия генетичен код, ще ни изпратят на война, ще ни накажат сурово за това, че сме успяли и не сме в списъка на размазаните хора.
Към тях се присъединяват и хора от по-висшите слоеве на българското общество, които смятат, че политиците трябва да бъдат наказани и това, да, това е наказанието.
Така е било и в Германия, след разрухата и последствията от първата световна война
Така е в България, след разрухата от десетилетие на кражби и ремонти на ремонтите, след повече от десетилетие на присвояване на обществения ресурс за личните цели на политическта олигархия.
И на крилете на тази разруха идват ТЕ!
Те с радост ще ни поставят на мястото ни. Те ще изпълнят висшата си задача да ни охраняват във възпитателни лагери, където според тях ще бъде мястото ни.
И не, не се успокоявайте, че не сте евреин. След евреите ще дойдат писателите, композиторите, обществениците , учителите, вегетарианците и всички врагове на новия обществен ред. Всички по реда си.
И не, не можем да ги спрем. Това са хора, не на фокус, хора с които не ни обединява нищо, нямаме нито една обща ценност.
Но можем да ги направим по-малко.
Можем да отидем да гласуваме, въпреки своите колебания и своите резерви. Можем да се разкрещим на политическата сила за която сме гласували в понеделник. Можем да й кажем всичко в очите.
Но преди понеделни, в неделя, трябва да отидем да гласуваме срещу новия обществен ред. Не защото ще ги спрем, а защото ще ги направим по-малко, ще ги оставим в малцинство да рецитират своите дитирамби и да се прекланят пред източния диктатор.
Трабва да го направим, въпреки съмненията и терзанията си.
Иначе, просто ТЕ идват, а в понеделник България вече няма да е същата.
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини