- Реклама -

- Реклама -

-0.8 C
София
понеделник, 4 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Порнозвездата Чичолина затъна в дългове

Порнозвездата на всички времена, митичната сексбомба, любимката на поне две поколения похотливци, бившата депутатка в парламента на Италия, най-известната в света унгарка Илона Сталер, по-позната с атистичния си псевдоним Чичолина, е затънала в дългове към държавата и за да ги изплати, бирниците ще продават на търг нейния луксозен апартамент на прочутата с баровските си вили римска улица “Касия”.

В дописка за окаянато финансово състояние на 72-годишната сега Чичолина римският в. “Ил Месаджеро” уточнява, че обявеното за продажба жилище е било не веднъж и дваж снимачна площадка на порно филми.

Като извъртените там секс сцени най-често се вихрели в голямата почти като басейн вана в центъра на просторния хол на апартамента. От огромния прозорец на хола пък се откривала шеметна гледка към Вечния град и зелените пространства наоколо – даденост, която според запознати вдигала цената на имота поне с 1 милион. Но, както уточнява най-четеният в италианската столица вестник, стартовата цена на апартамента с площ 130 кв. м е 231 000 евро, а търгът ще се състои в началото на юли.

Причините, довели до ръба на фалита някогашната истинска машина за пари, са добре познати на всички италианци. Според Агенцията за приходите през годините Чичолина не била платила куп местни данъци и такси, не била погасила също така доста вноски на взетия преди много време жилищен заем. Като достолепната сега дама твърди, че тя редовно си е плащала всичко и установените от нейни доверени одитори пропуски се дължат предимно на лошо счетоводство. Именно затова, когато данъчните власти ѝ представили дължимата сума с пет нули отзад, Чичолина реагирала бурно, но професионалните обяснения на експертите я убедили, че държавата няма грешка.

Попитана от репортера на “Месаджеро” не е ли все пак отделила настрана някое евро за черни дни, Илона Сталер отговаря, че никога не била пестила, тъй като редовно печелела добри пари, та дори и на стари години. Но сега не можела да си плати натрупаните дългове, тъй като съкрушителен удар на финансите ѝ била нанесла пандемията от коронавируса, която спряла нейните доходоносни участия в шоу програми из цял свят, срещи с почитатели, представяне на свързани с миналото ѝ книги и т. н.

Освен това зле се отразило на приходите ѝ и съкращаването наполовина малко преди нашествието на COVID-19 на доживотната ѝ депутатска пенсия и сега тя всеки месец се разписвала срещу по-малко от 2000 евро. За капак Чичолина продължавала да се ръси за адвокати покрай развода ѝ преди време със сегашното американско арт светило – авангардният скулптор Джефри Кунс.

“Ил Месаджеро” припомня накратко и невероятната житейска история на Илона Сталер – тя пристига от Унгария в Италия през 1983 г. едва двайсетгодишна след брак с дребен търговец от Бари, развежда се и започва да обикаля модните агенции в Милано в търсене на работа.

Среща се с младия предприемач Силвио Берлускони, който я отвежда за седмица с личния си самолет в Гърция и после є помага да започне работа в популярно радио. Забелязва я начинаещият порно режисьор Рикордо Скики, става негова муза и после звезда на хард лентите, а през 1987 г. е избрана за депутат в парламента на Италия от смятаната и за скандална, и за прогресивна Радикална партия.

Източник: В. „Труд“

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -