- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
10.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Предадоха на съд двоен убиец от БургасОкръжната прокуратура в Бургас предаде на съд Станимир Рагевски обвинен за умишленото убийство на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед.

Теодора Бахлова е била убита на 29 октомври 2020-та година от Станимир Рагемски с пистолет „Макаров“, със заличен фабричен номер. Той е извършил със същото оръжие и още едно убийство, на строителния работник Юмер Мехмед на 4 август 2021 година.
В канализация близо до помещението, където е било открито оръжието са намерени и части от тялото на отвлечената и убита жена.

Рагевски е с повдигнати обвинения и за незаконно притежание на оръжие, на боеприпаси. Както и на високорискови наркотични вещества – марихуана и смес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той получи за лично укривателство присъда от 4 години и половина.

Неизпълнени обещания за изплащане на средства за извършена работа е мотивът за убийството на 28 –годишния мъж. Спор с имуществен характер е причината за убийството на Бахлова Окръжният съд в Бургас е насрочил своето заседанието за 23 февруари.

- Реклама -

Последни новини