- Реклама -

- Реклама -

понеделник, 6 февруари 2023 г.
-5 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Предадоха на съда в Добрич опасен педофил, блудствал с 8-годишно момиченце

Районната прокуратура в Добрич предава на съд 40-годишен мъж по обвинение в отвличане на 8-годишно момиченце и блудство с него.

Детето изчезна на 3 август миналата година по обяд от центъра на Добрич и е открито на следващия ден. Разследващите са установили, че 40-годишният С. М. го е подлъгал с обещание да му купи сладолед и го отвлякъл в близкото село Плачи дол, където работел в кравеферма. По време на престоя си там момиченцето е връзвано и с него са извършвани блудствени действия.

Мъжът е познат на криминалистите за извършени множество кражби. Детето е от многодетно семейство, отглеждано от самотна майка. Във фаталния ден, заедно с двете си сестри, решава да поиграе в центъра на града, докато майката е на работа. Останалите момичета не забелязват кога изчезва. Пострадалото дете беше открито на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, отново само. То било оставено там от обвиняемия, а самият той изчезнал. След като била установена неговата съпричастност към случилото се, мъжът е задържан.

 

Източник: Нова тв

- Реклама -

Последни новини