- Реклама -

- Реклама -

13.5 C
София
неделя, 28 май 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Представиха песента, с която България ще участва на „Евровизия“

За първи път пред феновете в София беше представена песента, с която България ще участва на „Евровизия“ през май в Италия.

Промоцията се състоя в неделя, 6-ти февруару, а входът – безплатен за ученици, студенти, преподаватели и лекари. Освен „Intention“ музикантите от „Интелиджънт мюзик проджект“ представиха и някои от най-популярните си песни от техните албуми досега.

Аплодисменти, усмивки и много настроение. Така премина концертът на „Интелиджънт мюзик проджект“. „В България всички рок фенове са страхотни“, сподели Рони Ромеро, фронтмен на „Интелиджънт мюзик проджект“.

„С групата много сме се сработили вече, което е от голямо значение за успеха на една група, защото когато има взаимни, приятелски, топли взаимоотношения между нас и тогава музиката върви и се харесва и това хората го усещат и го виждат“, коментира Стоян Янкулов – Стунджи.

Освен енергията, която носи песента за „Евровизия“, не остава незабелязано и посланието – за надежда, увереност и смелост.

„Искаме да кажем на хората: „Ако искате да промените нещо към по-добро, вие трябва да имате намерението да го направите. Не просто да стоите на дивана и да чакате нещата да се случат, а да имате волята да се движите напред и да направите живота си страхотен!“, допълва Рони Ромеро.

„Intention“ се опитва да вдъхне смелост у хората, да приемат себе си и останалите и да се борят за това, което най-много искат и желаят. Един дуел сам със себе, в който човек намира истината“, каза още Славин Славчев.

През март групата тръгва на европейско турне. Първата спирка е Торино, където ще бъде музикалният конкурс. Групата ще свири и в Португалия, Нидерландия, Белгия, Франция и Гърция.

 

Източник: Епицентър

снимка: Епицентър

- Реклама -

Последни новини