- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 4 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Президентската двойка на САЩ посрещна Дарт Вейдър и Вампирина в Белия дом

Избрано

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил посрещнаха деца в Белия дом за Хелоуин. Те за първи път от встъпването в длъжност бяха домакини на тържеството за празника, предаде Ройтерс.

Съпрузите Байдън, към които се присъединиха членове на семейството им, сред които дъщеря им Наоми, се срещнаха за кратко с децата, раздадоха им бонбони, помахаха им и отправиха към тях насърчителни думи.

Джо Байдън, който на Хелоуин миналата година беше в Европа, остана особено доволен от малчуган, облечен като пакет с картофен чипс, и позира за снимка с друг малък гост с костюм на Баз Светлинна година – герой от франчайза „Играта на играчките“ на „Дисни“ и „Пиксар“.

Лакомства раздаваха и представители на министерствата на образованието и транспорта, НАСА, тайните служби, пожарната команда и персонала на Белия дом и други.

Герои на „Дисни“ като Док Макплюшинс и Вампирина и персонажи от „Междузвездни войни“ като Дарт Вейдър и щурмоваците се разходиха из Белия дом по време на празненството за Хелоуин.

Южният портик на официалната резиденция на президента беше украсен с есенни цветове, тикви, различни нюанси на сезона, а песни като „Ring of Fire,“ „Psycho“ and „Hall of the Mountain King“ създаваха настроение.

Хелоуин се празнува в Белия дом от средата на ХХ век.

Източник: БТА

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини