spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 2 октомври 2022 г.
18.6 C
София
Категории:

Премиерът Донев към министрите: Не отговаряйте на провокации (ВИДЕО)

Избрано

Предизборната кампания започна преди официалния старт и за съжаление има фактори, които възприемат нас, служебното правителство като противник в тази кампания и искат да извлекат съмнителни политически ползи на наш гръб.

Служебното правителство няма да участва в изборите и е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде, каза служебният премиер Гълъб Донев в началото на заседанието на правителството.

Призовавам ви да запазите спокойствие и самообладание, въпреки че нерядко имаме основание да отговорим на неверни или обидни твърдения, каза Донев, обръщайки се към министрите. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия.

Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности, каза служебният премиер. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и произвеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно“, заяви Гълъб Донев.


Източник: БТА

Последни новини