- Реклама -

- Реклама -

17.8 C
София
неделя, 28 май 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Принц Андрю ще отмъщава на принц Хари със скандална книга

 

Прин. Андрю

Принц Андрю винаги е бил с безукорна биография до момента, в който името му изплува като един от приятелите на Джефри Епстайн. Според свидетелства в съда американецът е осигурявал малолетни момичета за високопоставени особи, включително за по-малкия брат на крал Чарлз III. Нещо, което той отрича от самото начало.

Хари регистрира феноменален успех с книгата си Spare (Резервен), която само за 24 часа бе продадена в рекорден тираж от 1,5 млн. бройки. В нея той разкри пикантни и неудобни истини за Бъкингам, но сега успехът му е напът да бъде повторен от не по-малко скандалния му чичо.

Принц Андрю, а не Хари е истинският „Резервен“ – неговата автобиография ще е много по-интересна и именно там той ще обясни истината за отношенията си със скандалния Джефри Епстайн и евентуалните си секспохождения с малолетни. Новината за предстоящия бестселър бе разпространена от британските медии .

Въпреки че Епстайн се обеси в затвора, имиджът на Андрю бе ударен катастрофално.

В резултат на скандала още приживе кралица Елизабет настоя той да се оттегли и да не се появява на никакви публични и благотворителни събития, а военните му звания бяха отнети.

Джефри Епстайн и Гислейн Максуел

Самият той се опита да обясни каква е истината за приписваните му секспохождения с малолетни в интервю за Би Би Си, но с това само още повече влоши ситуацията. Сега, с евентуална книга, той се надява да поправи щетите, а и да натрупа известен капитал, вземайки пример от бунтаря в семейството Хари.

Принц Хари

Според британските медии двама американски издатели вече проявяват интерес, а Андрю преговарял с известен журналист и автор на биографии на известни личности.

- Реклама -

Последни новини