- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
събота, 3 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Прокурорският син от Перник: Пребивал съм само престъпници

Избрано

Прокурорският син Васил Михайлов от Перник, който прекара в ареста близо пет месеца заради обвинения за закана за убийство над жена и побои над двама мъже, казва пред бТВ, че е нанасял побои само на хора с криминално досие.

Телевизията го интервюира, докато той е на балкона си. Михайлов беше освободен под домашен арест миналата седмица. „Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова криминално досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече“, казва Михайлов пред телевизията.

Той твърди, че е нарушавал мярката си за неотклонение и дори е ходил на дискотека. От МВР отричат това да е вярно, защото Михайлов е с проследяваща гривна и е под наблюдение ежеминутно.

„Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе „Рай“ отсреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, вероятно с приятелката си, и са си се прибрали двамата“, обясни Марияна Андонова, съпруга на Румен Андонов – футболен треньор, нападнат от Михайлов. По думите ѝ е безсмислено да се подават сигнали, защото Васил Михайлов размахва среден пръст на българското правосъдие от собствения си дом и иронизира всичко казано.

Срещу Михайлов има три обвинения – за закана с убийство над жена и побои над двама мъже. Той е син на Бисер Михайлов, който по време на ареста му е заместник окръжен прокурор на Перник. След задържането на сина му Михайлов поиска да бъде освободен от ръководния пост и да остане редови обвинител.

Васил Михайлов беше освободен под домашен арест с мотив, че опасността да извърши ново престъпление е по-малка. Съдът прие, че има обосновано предположение, че Михайлов е извършител на трите престъпления, за които е обвинен. Определението не подлежи на обжалване.

Снимка: Нова тв

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини