- Реклама -

- Реклама -

20.8 C
София
вторник, 6 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Пуснаха Емили Тротинетката от ареста (ВИДЕО)

Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излезе на свобода срещу 1500 лева след заснетия скандален клип с момче със специални образователни потребности в пловдивски мол.

Районният съд в Пловдив измени мярката му от „задържане под стража“ в парична гаранция. Мотивът е, че няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление.

Адвокатът на Емили Тротинетката представи документи, че клиентът му страда от психично разстройство и мисли за самоубийство в ареста. Другите двама участници в скандалния видеоклип – Петко Атанасов – Чеченецаи Тодор Огнянов – Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, тъй като не обжалваха мерките си.

„Много съм благодарна. Излизам. Виновна съм и се извинявам. Няма да снимам клипове с тези мутри“, заяви Даниел Йорданов – Емили Тротинетката.

„Не бих казала, че той е главното действащо лице, не е главният организатор при всички положения. Просто е човек, който е бил подведен“, коментира Анелия Райчева, адвокат на обвиняемия.

„Нека се запознаем с мотивите на съда и ще преценим дали да протестираме. Имаме тридневен срок, за да преценим“, посочи прокурор Веско Ириков от Районна прокуратура.


Източник: Нова тв

- Реклама -

Последни новини