- Реклама -

- Реклама -

неделя, 29 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Реян Даскалов искал да стане адвокат, Ради Кирилов бил плейбой в училище (ВИДЕО)

Реян Даскалов си мечтал като дете да стане адвокат, а Ради Кирилов се радвал на вниманието на съученичките си. Това научаваме от любопитното видео, което публикуваха на официалния сайт на ЦСКА 1948.

На кадрите четирима от играчите на ЦСКА – Радослав Кирилов, Александър Колев, Реян Даскалов и Лазар Марин, се върнаха години назад, за да ни разкажат какво си спомнят от времената в училище. Какво научихме?

Ради ги е разбивал на тенис на маса в часовете по Физическо възпитание и спорт, учил е усилено по италиански език и не отрече, че внимание отстрана на момичетата към него никога не е липсвало.

Алекс с удоволствие би се завърнал отново на училищния чин оттогава. В годините без социални мрежи, когато мачовете и състезанията между класовете се усещаха като дисциплини от олимпийските игри.

Рио е мечтал да стане адвокат и за учудване на всички нас е бил машина за пресмятане на уравнения и формули. Дали все още е така, можем само да предполагаме.

Лазо пък благодари от сърце на бившия си треньор в юношеските години и на класния си ръководител, които са му показали верния път към постигането на целите му.

- Реклама -

Последни новини