spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 4 октомври 2022 г.
8.9 C
София
Категории:

Силвестър Сталоун се развежда след 25 г. брак

Избрано

Съпругата на Силвестър Сталоун – бившият модел и настояща бизнес-дама Дженифър Флавин, е поискала развод след 25 години брак с прочутия актьор, съобщиха TMZ и Page Six.

54-годишната Флавин е подала иска си в съда в Палм Бийч, Флорида, на 19 август. Засега тя не е правила публични изявления по повод на решението си.

Връзката между звездата от филмите за Роки и Рамбо и красавицата датира от 1988 г., когато се запознават в ресторант в Бевърли Хилс. През 1994-а актьорът се разделя с нея, оставяйки й дълго писмо, но на следващата година двамата се събират отново. Женят се през 1997-а с гражданска церемония в Лондон и с религиозна в Оксфорд, а от брака им се раждат три дъщери.

Списание People припомня, че само преди три месеца Сталоун публикува в Инстаграм снимка, на която той и Дженифър се радват на едно конче. Кадърът е придружен с посвещение по повод 25-годишнината от брака им. На 10 август бившата манекенка качи в социалните мрежи фотография, на която прегръща трите си дъщери. „Тези момичета са моят приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четирите завинаги“, написала е тя. „Най-силната жена, която познавам“, коментирала е поста една от тях, Систин. Преди няколко дни 76-годишният актьор заличи татуировката с лицето на съпругата си на десния си бицепс и я замени с муцуната на неговото куче – булмастифа Буткус, който се появява във филмите за Роки. Говорителката на Слай, Мишел Бега, обясни, че той обича семейството си както преди, но се опитал да освежи татуировката с образа на Флавин и, оставайки недоволен от резултата, се наложило да я модифицира.

„Бракът е безвъзвратно разрушен. Сталоун се е заел умишлено да прахоса брачните активи, което има негативно икономическо влияние върху семейното наследство“, гласи съдебната документация, получена от Page Six, от която произтича искането за обезщетение от страна на Флавин. Тя настоява активите, натрупани по време на съюза им, да бъдат „справедливо разпределени“ между тях и също така – да се забрани на съпруга й да продава, отдава, прехвърля или разхищава имущество, докато производството е висящо.

Флавин има намерение да възстанови моминското си име и иска ексклузивно ползване на брачния дом в Палм Бийч, Флорида, докато Сталоун живее в друг техен имот, в Калифорния. В сряда Сталоун коментира пред Page Six: „Обичам семейството си. Ние решаваме тези лични проблеми по приятелски“.

Силвестър Сталоун се е женил още два пъти. През 1974 г. – за американската актриса Саша Чак, която му ражда синовете Сейдж и Серджо. Почти веднага след развода им през 1985-а той се жени за 22-годишната датска актриса и модел Бригите Нилсен, но две години по-късно и този брак се разпада. Най-големият син на Сталоун – Сейдж, който също е актьор, умира през 2012 г., едва на 36, поради сърдечно заболяване. По-малкият е диагностициран в ранна възраст с аутизъм.

 

Източник: segabg.com

Последни новини