- Реклама -

- Реклама -

18.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Скандална версия за разстрела в ЮАР


Различни версии и тълкувания за четворното убийство на Красимир Каменов – Къро, жена му и още двама души в ЮАР. В свободни интерпретации се споменава дори скорошното посещение на президента Румен Радев в Кейптаун. Журналистът Стоян Тончев пусна сензационна версия за убийството на Къро.

Ето коментарът на Стоян Тончев във Фейсбук:

„Става страшно! Красимир Каменов-Къро е застрелян в дома си в ЮАР заедно със съпругата му, охранител и икономката. Това се случва, след като в разговор с журналистката Веселина Томова (главен редактор на сайта за разследваща журналистика Afera.bg – б.р.) той изразява готовност да помогне на главния прокурор Иван Гешев в битката му с „политическия боклук“.

Убийството идва и точно в момент, когато във ВСС тече процедура за отстраняването на главния прокурор по политическа поръчка, а Васил Божков е заявил готовност да даде показания за подкупите, които е предоставял, след като е бил рекетиран от партиен лидер и за което бившият финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов е в санкционния списък на САЩ за корупция „Магнитски“.

България се връща в 90-те. Взрив до колата на главния прокурор. Убийства на знакови фигури. Има информация, че се подготвя сериозно сплашване срещу лидерите на ПП и ДБ, за да приемат в кабинета министри на ГЕРБ. При тези факти и обстоятелства изглежда, че не трябва да се допуска да има редовно правителство и службите да бъдат овладени от мафията. А да се продължи със служебното правителство на президента Радев“, смята Тончев.

- Реклама -

Последни новини