- Реклама -

- Реклама -

неделя, 29 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Скандал с кандидат-депутат от ДБ и либералeн активист (ВИДЕО)

Кристиян ШКВАРЕК

Скандално видео с кандидат-депутат от ДБ и либерален активист, на което обясняват какви точно са им възгледите за….“ęвтаназията на децa“, „отглеждaнeто на дęцa с цeл npодaжба нa оpгąни“ и други постмодерни чудеса, за които тези хора се борят.

Кандидат-депутатът е Иван Калчев, познат още като „Глиги“, който в момента обръща филии в Украйна и около когото се изгражда геройски ореол сред ДБ активистите.

Либералният активист е Стоян Панчев, създателят на една малка, но много неприятна секта от крайни либерали, наречена „БЛО“ (Българско Либертарианско Общество). Преди години имах възможността да се запозная от първо лице с въпросната секта, която се бори в публичното пространство за:

  1. Унищожаване на държавата, армията и всички институции с цел замяната им с частни корпорации.
  2. Легализиране на пeдофилиятa, инцеста и евтаназията.
  3. Свободната прдоажба на всички видове Hаpкотици, включителнo в училищa и нa децa.

Господинът с брадата – Стоян Панчев, създателят на въпросната секта, е чест гост в националните телевизии под амплоато на „икономист“. През останалото време организира сбирки и кампании като тази в клипа, занимаващи се с разпространение идеите на „Либертарианството“ – крайна форма на либерализма и анархизма, целяща замяната на националната държава с частни корпорации, които са свободни да упражняват ВСЯКА от гореизброените дейности.

Именно от тази среда идва и г-н Иван Калчев „Глиги“, активист също така на Зелените и кандидат-депутат от Демократична България.

Защо подобни хора биват допускани до ефир и получават легитимност от страна на националните медии, е загадка за мен. Всяко предаване, което участва доброволно в това, носи някаква част от отговорността за разпространението на, меко казано, извратените, идеи и възгледи на тези хора.

Кристиян Шкварек/Фейсбук

- Реклама -

Последни новини