- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
понеделник, 5 декември 2022 г.
5.3 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Скъсват ЦСКА от бъзик заради гъби на „Българска армия“

Избрано

„Гришата обявява – започва сезонът на гъбите!“, „Всички с кошнички на стадион Българска армия“, „Новият гъбарник на София“, „Когато футболът отсъства, идват гъбите!“ Това са само част от най-цензурните закачки, с които се изпълни фейсбук след появата на снимки, че по тревата на стадион „Българска армия“, който е даден под аренда на ЦСКА-София да играе мачовете си, са израстнали гъби.

Тревата на стадион „Българска армия“ дотолкова е занемарена, че завъди гъби

По принцип съоръжението, за което собственикът на „червените“ Гриша Ганчев постоянно има претенции да обновява и евентуално да приватизира, е едно от най-неподдържаните в Европа. Преди време тоалетните нсъщо бяха голям проблем на „Българска армия“ и спешно бяха наети временни химически тоалетни. Стадионът дори влезе в хрониките на големите европейски агенции с търде злъчни коментари.

През последните месеци апетитите на Гриша Ганчев се обслужват от новия спортен министър Радостин Василев, по-известен като Руди Гела, който не крие пристрастията си и рпринадлежността си към ЦСКА. Нещо повече по време на финала за Купата на страната, в който „Левски“ победи ЦСКА-София с 1:0, Руди Гела изпълняваше ролята на стюард на неуспешния кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов. Но друго е по-важно, как Василев ще убеди спортната общественост, че именно Гриша Ганчев е човекът, който е най-подходящ да стопанисва „Българска армия“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини