- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 29 ноември 2022 г.
3.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Слави Трифонов задава въпрос на Кирил Петков във Фейсбук

Избрано

Слави Трифонов с нов пост във Фейсбук. Лидерът на „Има такъв народ“ коментира предстоящата среща между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“.

 

‘Гледах интервю на Кирил Петков, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство. Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”.

Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме промяната” – за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ – защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБ?“, пита лидерът на ИТН.

„Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБ? Те нали затова се казват “Промяната” – защото ГЕРБ са злото, те са доброто. И най-важното – нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко Борисов”, изтъкна Трифонов.

„И след всичко това този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания. В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря – “за политики”, пише още Слави.

„Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”, заключи лидерът на ИТН.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини