- Реклама -

- Реклама -

2.4 C
София
сряда, 6 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

След ареста на барикадиралия се мъж в дома му в „Люлин“ (ВИДЕО)


След ареста на барикадиралия се в четвъртък мъж в дома му в столичния квартал „Люлин”, днес от полицията и прокуратурата ще дадат повече информация по случая.

В късния следобед в четвъртък мъж, който е издирван от Интерпол, вдигна на крак тежковъоръжени полицаи. След близо два часа преговори той беше задържан.

По данни на МВР преди това мъжът причинил катастрофа и избягал от местопрестъплението. Не се съобщава за какво е бил издирван от Интерпол.

„Когато има остър дефицит на информация, е съвсем нормално да бъде активирана такава сериозна сила, защото полицейските органи не знаят какво се случва”, коментира доц. Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията на МВР.

„Съвсем нормално е като има дефицит на информация, да предположите и да вземете мерки за най-лошия вариант. Ако не са толкова сериозни нещата, ще имате достатъчно сили и средства, за да реагирате”, обясни експертът. И добави, че при всички случаи на барикадирали се полицията реагира така.

„В такива ситуации психолозите са незаменими. Добрият психолог решава ситуацията. При добро стечение на обстоятелствата психологът е първият, който осъществява контакт”, обясни Иванов.

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -