- Реклама -

- Реклама -

четвъртък, 30 март 2023 г.
10.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Смотаняци: Как ПП и ДБ провалиха собствения си законопроект

Кристиян ШКВАРЕК
Току-що (около 17 часа в четвъртък – б.р.) в парламента бе провален дебатът за проектозакона на ДБ и ПП относно върховенството на закона и контрола над главния прокурор поради липса на кворум.
Цял ден Надежда Йорданова от ДБ се бореше лъвски за този закон. В пост тя обяви, че липса на кворум го е провалил и обвини липсващите депутати от „статуквото“ в коалиция „пази главния прокурор“.
Това, което пропусна да каже, и съм убеден, няма да споменат и „демократичните медии“, е че от залата отсъстваха… Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и голяма част от групите на ПП и ДБ.
Изглежда, и те пазят вече главния прокурор.
Най-смешното е, че немалко отсъстваха, защото в този момент Калина Константинова от ПП ги занимаваше с комисия по изслушване на… Телъс.  Която комисия също се провали и нищо не излезе от нея.
Малоумната конспирация за „руските агенти от Телъс“, която се роди в недрата на демократичната общност, накрая им коства кворум за собственото предложение относно Гешев. И ги вкара в неловката позиция да трябва да се самонаричат „коалиция пази главния прокурор“.
Така става, когато политическата ти сила е заложник на най-фанатичните и шизофренични елементи от общността ти. Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „БОЕЦ“ , БЪРД и всички други клoyни в средите ви.

- Реклама -

Последни новини