- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Соня Колтуклиева и Стефан Ташев с акция „Чорапогащник за Асен Василев“

Журналистите Соня Колтуклиева и Стефан Ташев организират благотворителна акция “Чорапогащник за Асен Василев“, пише ПИК. Пред Партийния дом те ще събират чорапогащници без бримки за съпредседателя на „Продължаваме промяната“. Канят всички желаещи граждани и гражданки, които могат да помогнат. Приемат се и малко употребявани.

Според нас отговаря на номер 5, поясняват Колтуклиева и Ташев.

Те обещават, след като съберат количествата, да ги откарат до партийния офис на ПП на улица „Чаталджа“ 3 и да ги връчат на Асен Василев.

Припомняме, че снощи той взриви обществения мир с изявлението, че по време на ГЕРБ българските учители са ходели с чорапогащници с дупки, затова сред тях нямало нормални.

Акцията на двамата известни журналисти започна с напрежение, след като полицаи опитаха да им забранят да събират чорапогащници за Асен Василев. След като Соня Колтуклиева и Стефан Ташев предоставиха документи за самоличност, органите на реда оставиха акцията да продължи.

„Любезният полицай каза, че след малко щели да дойдат и служители на СДВР, понеже на пътния знак имало залепен плакат“, обяви Соня Колтуклиева.

Репортерът на ПИК TV Цвети Василева показа пътните знаци, върху които има залепен лик на Бойко Борисов, знаците са надраскани и прочие. „Очевидно това не пречи на СДВР. Отново двойни стандарти“, сподели тя.

„Асен Василев ли ще определя кой е нормален учител и кой не. Това е много обидно. Само един синдикат реагира, другите мълчат“, коментира журналистът Стефан Ташев пред ПИК.

В района пред Партийния дом се събраха още полицаи.

„Дали сте кадри на Бойко Рашков“, попита Соня Колтуклиева, а един от униформените служители й отвърна „Я, госпожо, не ми говорете така.“

Журналистката потърси и пресцентъра на МВР, но оттам я препратиха към СДВР.

 

 

Снимки: ПИК

 

- Реклама -

Последни новини