- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 29 ноември 2022 г.
3.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Станислав Анастасов, ДПС: Брутална агресия! Кирил Петков е готов на всичко

Избрано

„Тези хора са готови на всичко, само и само да запазят властта. Остава само един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате, докато си водим децата на училище?“ Така зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов коментира бруталния тормоз, на който той и семейството му бяха подложени, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

„Агресия! Агресия от вестниците на Прокопиев, агресия от трибуната на Народното събрание и най-вече говоренето на Кирил Петков, че чрез сила власт се взема и власт се задържа. Със сила, с натиск и с рекет – над близки, над семейства, над всички.“

Домът на народния представител осъмна с надписи „Подлога на ДПС” и „Тук живее национален предател”.

„Тези хора са готови на всичко. Виждам, че са готови да противопоставят български граждани срещу български граждани само и само да запазят властта, която в момента е тотално нелегитимна от демократична гледна точка“, коментира още Анастасов.

Той пусна и пост във Фейсбук, който гласи:

Новият начин на действие на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА – посещение по домовете. Разбира се, от непознат другар с партийно поръчение, написа Анастасов. И продължи: Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли…

Остава само един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате, докато си водим децата на училище?

„Съпругата ми слезе сутринта, за да изпрати детето ни на лагер. Вземат го с автобус пред входа ни. И намери тези надписи закачени вътре във входа. Снощи към 22 ч. изхвърлях боклука и такова нещо нямаше, което означава, че някой през нощта го е закачил. Входът, между другото, има лесен достъп, вратата лесно се отваря“, разказва той за „Стандарт“.

„Виждам опитите за натиск. Нещо повече – виждам методите на Съветска Русия от 60-те години в България, които някои хора явно са научили през семействата си като начин на действия, като разбиране за власт, демокрация и държава. Това виждам аз – всичко, което Георги Марков и е описал в своите „Задочни репортажи”. Който се съмнява, нека прочете книгата му и ще види нещата едно към едно“, казва Анастасов.

Станислав Анастасов е убеден, че „тези хора са готови на всичко и са готови да противопоставят български граждани срещу български граждани само и само да запазят властта, която в момента е тотално нелегитимна от демократична гледна точка“.

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини