- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 4 декември 2022 г.
3.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Станислав Балабанов, ИТН: Тази изпълнителна власт трябва да приключи

Избрано

„По най-безпардонния и мутренски начин продължават да се опитват да натискат хора от парламентарната група. ИТН ще постъпи практично и държавнически и ще направи всичко възможно всички социални аспекти на бюджета да се случат в законовия срок“, декларира Станислав Балабанов от ИТН преди днешното заседание на Народното събрание.

Относно входираното искане за закрито заседание, на което да се изслуша външният министър Теодора Генчовска за политиката на България по темата Северна Македония, Балабанов уточни, че днес ИТН ще инициира през процедура в парламента закритото заседание да е първа точка от дневния ред.

„Колкото по-бързо тези некомпетентни „специалисти“, които се опитват да вкарват държавата в хаос през последните месеци с нелогичните си действия, колкото по-бързо си тръгнат, толкова по-добре ще е за българското общество“, коментира Станислав Балабанов.

„По най-бързия начин тази изпълнителна власт – с този министър-председател и този министър на финансите, трябва да приключи“, подчерта депутатът от ИТН, запитан ще подкрепят ли вота на недоверие, внесен от ГЕРБ.

Във връзка с отцепването на депутати от ИТН Станислав Балабанов допълни, че „по най-безпардонния и мутренски начин продължават да се опитват да натискат хора от парламентарната група, получават и заплахи“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини