- Реклама -

- Реклама -

понеделник, 6 февруари 2023 г.
-5 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Страшни обвинения грозят Мадона

Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на малавийски деца от благотворителна организация, известна като Етиопската световна федерация, съобщава eviemagazine.com, цитирана от dir.bg. 

Както е посочено на уебсайта на федерацията, EWF е „организация за граждански услуги, която прокарва политики и се застъпва за промяна на законите, които вредят на всички чернокожи хора“.

Самата Мадона осинови четири деца от Малави, държава без излаз на море, разположена в Югоизточна Африка. През 2006 г. Мадона основава благотворителна организация, наречена „Raising Malawi“, с нестопанска цел, която се стреми да подкрепя сираци и уязвими деца чрез здравни и образователни програми.

EWF иска от президента на Малави Лазарус Чаквара да разследва благотворителността на Мадона и да „ограничи достъпа на нея и нейните сътрудници до Африка и до африкански деца като предпазна мярка, докато не бъде извършено задълбочено разследване за трафик на деца, сексуална експлоатация, сексуално робство, принуда, заплаха, измама, като резултат от злоупотреба с власт“.

- Реклама -

Последни новини