25.8 C
София
четвъртък, 18 юли 2024 г.
Категории:

Съпругът на Нанси Пелоси е опериран след нападение с чук в дома му

Пол Пелоси  е бил опериран заради наранявания по главата, съобщи източник на Си Ен Ен, но не даде повече подробности за лечението. Очаква се той да се възстанови напълно, се казва в изявление на офиса на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

Пол Пелоси беше нападнат от мъж с чук в семейния му дом в Сан Франциско рано сутринта вчера, съобщиха източници от правоохранителните органи за Cи Ен Ен.Според източник от правоохранителните органи и друг запознат със случая Пол Пелоси е успял да се обади на 911 в началото на нападението в дома си. Според източниците Пелоси е успял да запази линията отворена и диспечерът е чувал разговора на заден план.

Пелоси е говорил така, че да предостави достатъчно подробности, за да може операторът, който слушал, да разбере, че нещо не е наред. Диспечерът изпратил полицията да провери къщата. Според един от източниците атаката срещу Пелоси  била заснета с полицейска камера, когато служителите са влезли през вратата, за да се намесят.

По-късно полицията в Сан Франциско съобщи, че нападателят е 42-годишният Дейвид Депепи. Mотивът му не е установен. Според Cи Ен Ен целта на атаката е била Нанси Пелоси, която по време на нападението не си е била вкъщи.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини