- Реклама -

- Реклама -

петък, 27 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Тома Биков: Финансирали ли са от NEXO „Промяната“?

„Демократична България има най-голям шанс да предложи реалистична конструкция за управление. Нашата подкрепа не зависи само от желание. Трябва да видим и какво ще предложат. Не сме се юрнали да участваме в правителство.“ Това заяви в Нова тв Тома Биков от ГЕРБ.

Той е на мнение, че първо трябва да се види къде отива третият мандат и след това да се говори.

„Целите са ясни. Те бяха сходни и в предишните два мандата. За нас не е приемливо единствено участие в управлението на двамата председатели на „Продължаваме промяната“, допълни Биков.

„Ние искаме България да излезе от политическата криза. Да се направи правителство не решава проблемите. Трябва да видим каква конструкция на правителство ще се предложи“, заяви той и добави, че когато се сформира едно правителство, дори да бъде съставено от хора, които са нямали нищо общо с политиката, те автоматично се превръщат в политици.

Според него аферата „Нексо“ тепърва ще се развива и ще се проверява дали не е финансирана кампанията на ПП. И ако това се бе случило с ГЕРБ, сега това ще е първа новина, а не да се крие. А господин Настимир Ананиев е съдружник на г-н Тренчев, заяви той.

Според него ако ПП и ДБ отидат заедно на избори, то това означава край на съществуването на ДБ.

- Реклама -

Последни новини