32.8 C
София
събота, 22 юни 2024 г.

Тръмп спечели съдебното дело, заведено срещу него от Сторми Даниелс

Даниелс, която отправи злобни твърдения за Тръмп, когато той се кандидатираше за президент през 2016 г., сега ще бъде принудена да постави парите си там, „където й е устата“. Съдът постанови, че тя дължи на 45-ия президент почти 300 000 долара за адвокатски хонорари, разноски и санкции.

Изявление на Доналд Дж. Тръмп, 45-и президент на Съединените американски щати, по случая:

„9-ти съдебен район току-що издаде окончателно решение по несериозното дело на Стефани Клифорд (известна още като Сторми Даниелс) срещу мен, заведено от нейния опозорен адвокат Майкъл Авенати, потвърждавайки решението на долната съдебна инстанция, че тя ми дължи почти 300 000 долара за адвокатски хонорари, разноски и санкции  (без разноските по обжалване).  Както съм казвал много пъти през годините, никога не съм имал връзка със Сторми Даниелс, нито бих искал.

Решението беше пълна победа и оправдание за мен.  Съдебният процес беше чисто политически трик, който никога не трябваше да бъде започван или допускан да се случи, и съм доволен, че моите адвокати успяха да го доведат до успешен край, след като съдът напълно отхвърли нейната жалба.  Сега всичко, което трябва да направя, е да чакам всичките пари, които тя ми дължи.

P.S.  Фалшивите новини вероятно няма да пишат за тази история!“

Бившият президент на САЩ се оказа прав и по друг скандал, който избухна по време на президентската кампания, но умело бе прикрит и изопачен от големи американски медии, които откровено работеха за Байдън. Неговият син Хънтър се оказа замесен в корупционна схема и това стана ясно не от разследване, а от съдържанието на забравения му лаптоп в сервиз за поправка.

Тръмп и други републикански лидери взривиха Ню Йорк Таймс тази седмица, след като вестникът обяви, че имейлите на Хънтър Байдън са „достоверни”.

По време на президентските избори през 2020 г. New York Times и други либерални новинарски източници отхвърлиха историята на Хънтър Байдън въз основа на техните проверки на фактите. Въпреки това, година и половина по-късно изданието най-накрая призна, че имейлите на Хънтър Байдън са истински.

Тръмп каза: „Ню Йорк Таймс току-що призна, че е участвал, за да фалшифицира изборите за Джо Байдън“.

Говорителят на Тръмп Тейлър Будович заяви: „Фалшивите новини покриха всичко по време на президентските избори, което може да е дори по-голямо престъпление от съдържанието на лаптопа“.

Сътрудникът на Fox News Миранда Дивайн обясни, че либералните медии са скрили истината, „защото са искали Доналд Тръмп да загуби изборите през 2020 г. Така че цялата журналистическа етика и стандарти излетяха през прозореца.“

Сенатор Том Котън, R-Ark. каза: „Ню Йорк Таймс признава това, което знаем от години: историята за лаптопа на Хънтър Байдън беше истина. Цензурата на големите технологии на тази история беше позор.“

Предупрежденията на 45-ия президент относно Big Tech и медиите за фалшиви новини се оказаха верни още веднъж. Въпреки че първоначално медиите дискредитираха въпросите и изявленията на Тръмп относно бизнес сделките на Хънтър Байдън, те накрая признаха истината.

Шпиони, които лъжат: 51 експерти от „разузнаването“ отказват да се извинят за дискредитирането на истинската история на Хънтър Байдън. Те са предполагаемата безпартийна група от топ шпиони, търсещи най-добрия интерес на нацията.

Но 51 бивши служители на „разузнаването“, които поставиха под съмнение историите за лаптопа Хънтър Байдън на The Post в публично писмо, наистина бяха просто отчаяни в усилията си да изберат Джо Байдън за президент. И повече от година по-късно, дори след като техният саботаж в Deep State беше показан отново и отново като лъжа, те отказват да признаят как са подкопали изборите.

„Историята на Хънтър Байдън е руска дезинформация”, казват десетки бивши служители на разузнаването. Това заглавие все още е в онлайн пространството и днес.

 

Материалът е от стената във Фейсбук на Miglena Koeva Kiprilov 

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини