- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
15.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Умната, красива и добра Надежда Йорданова лъсна като дясна ръка на Велико Желев

Надежда Йорданова – днес до Христо Иванов и преди като секретарка на Велико Желев. Колаж: „Афера“
Строителният предприемач Велико Желев, в чийто офиси на консорциума „Хидрострой“ нахлуха полицаи и разследващи в понеделник вечерта, се оказа тясно свързан с бившия правосъден министър от „Промяната“ Надежда Йорданова. Това разкрива сайтът „Афера“. Сегашното острие на умните, красивите и добрите и бившият шеф на Агенция „Пътна инфраструктура“  (АПИ) Велико Желев лъсват заедно на снимка от времената на големите строителни търгове за магистралите у нас.
Тези факти от биографията си старателно се крият от Надежда Йорданова, която в момента се вживява в ролята на главен борец срещу сегашната съдебна система и главния прокурор Иван Гешев. Днес Надежда Йорданова е кандидат за депутат от новата коалиция между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ като водач на листата в Русе, а тогава е била просто секретарка в АПИ. Вероятно тогава е борила корупцията под прикритие и тайно е мерила дебелината на асфалта и дебилината на пачките и кюлчетата към богопомазаните.
Бившият правосъден министър посочва във визитката си, че е експерт в областта на административното и търговско право и забележете (!) в обществените поръчки и проекти, финансирани от ЕС и международните организации.  Сега вече можем да си направим изводите защо от Брюксел често ни обвиняват за лошо организирани поръчки и съмнително похарчени пари по европрограми. Нашите хора като Надежда Йорданова отдавна са около кацата с меда. Сега е моментът и журналистите от хранилката на джендърглобалистките медии да започнат да задават смислени въпроси към любимите си кандидати за управляващи.

- Реклама -

Последни новини