20 C
София
събота, 22 юни 2024 г.
Категории:

ФИФА спря трансферите на Левски

Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед Българския футболен съюз, че спира трансферите в Левски.

Причината е задълженията на „сините“ към африканското крило Насиру Мохамед, който има да получава близо 400 000 евро за предстоят си на „Герена“. Опитите на българския клуб за договорка с Насиру удариха на камък и след неколкократни жалби от вчера следобед „сините“ са със спрени трансферни права.

„Вярна е информацията, но тя е под контрол и вече имам идея как ще я решим. Първо искам да успокоя нашите фенове, че това задължение към момента не е с лицензионен характер, тъй като е извън 31 декември. Важно е да се знае, че аз лично очаквах подобно развитие на казуса и още днес ще го обжалвам пред КАС. На всичко отгоре, в момента у нас трансферният прозорец е затворен и времево имаме възможности да реагираме. И не на последно, а дори на първо място – феновете на Левски показаха, че стоят зад отбора и всякакви опити да ни унищожат са неуспешни! Левски е вечен“, заяви изпълнителният директор на „сините“ Иво Ивков пред „Котаспорт“.

 

Източник: sportal

снимки: sportal

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини