- Реклама -

- Реклама -

13.5 C
София
неделя, 28 май 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Фичо ще съди БФС, нарече обяснение на Левски „жалко“

Изхвърленият за една година от футбола Филип Филипов се закани, че ще съди БФС. Явно изнервен от удара, който Дисциплинарната комисия му нанесе, изпълнителният директор на ЦСКА – София обяви следното: „Няма да оставя хората, които унищожиха футбола в България, да ме спират и да ми забраняват да се занимавам с любимия спорт. Ще заведа дело срещу тях“. 

„През октомври се видя на конгреса колко голяма е подкрепата за Бербатов. Тогава един клуб даде едно жалко обяснение защо подкрепя Борислав Михайлов – заради 40-годишно приятелство. А в същото време феновете му заявиха категорично, че са за промяна в българския футбол“, заяви Филипов пред „Тема Спорт“, явно визирайки думите на собственика на Левски Наско Сираков за приятелството му с Михайлов.

„В сряда следобед станахме свидетели на поредните абсурдни решения. Бяха изключени 104 клуба. Тези хорица, които взимат тези решения, трябва да разберат, че не те са футболният съюз. Сега те отстраниха клубове, но скоро клубовете сами ще напускат първенствата заради тяхното лошо управление и накрая ще останат сами да си играят в Бояна на малки вратички“, пророкува бившият защитник.

 

Източник: sportal

снимка: sportal

- Реклама -

Последни новини