- Реклама -

- Реклама -

неделя, 5 февруари 2023 г.
-1.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Христо Иванов, ДБ: Вторият  мандат е реална възможност  за управление с ясна програмна посока и задачи

Вторият  мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна посока и задачи. Работим по документ, който да ги формулира.

Това коментира пред журналисти в Пловдив съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той призова ГЕРБ и ДПС да се включат в процеса и „да не бягат от него“.

Иванов коментира, че днес има пореден кръг от консултациите за изработване на Декларация за национални приоритети. Според него отсъствието на тези партии от консултациите показва, че нямат никакво намерение да участват в усилие за създаване на правителство. Иванов отбеляза, че сега е моментът да се покаже, че са готови да говорят за приоритети и национални задачи. Съпредседателят на „Демократична България“ бе категоричен, че третият мандат е свързан с прекалено много неизвестности, а вторият е сигурен.

Народните представители Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Йордан Иванов присъстваха на инициирана от 20 общински съветници извънредна сесия на пловдивския Общински съвет за бъдещето на „Международен панаир Пловдив“.

Източник: БТА

- Реклама -

Последни новини