- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
понеделник, 5 декември 2022 г.
5.3 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Христо Иванов: Ще платим цената за политическата недалновидност

Избрано

Напрежението между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ заради несъстоялата се коалиция и резултатите от парламентарния вот започва да излиза извън партийните кабинети. Асен Василев директно каза, че не съжалява, че не са се явили заедно на вота, защото с ДБ имат непреодолими различия.
Ето какво написа Христо Иванов в профила си във Фесбук, след като благодари на избирателите и дарителите на кампанията:
„Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат утре, преди от “Демократична България” да коментираме изборите по същество. Днес обаче искам да благодаря на всички, които не останаха безразлични към съдбата на България и отидоха до урните. Още по-голяма е благодарността ми към онези, гласували с разум и грижа за страната ни и избрали да ѝ дадат шанс да излезе по-силна от кризите.
Благодаря на всеки, надмогнал страховете и притесненията си, за да гласува с мисъл за бъдещето и развитието на България, без да има гаранцията, че избраниците му ще бъдат сред големите победители. И тук е моментът да кажа, че след тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за съжаление, идва ред всички да платим цената за политическата недалновидност, тласнала страната ни към поредните предсрочни избори и пропуснала възможността за навременно обединение на партиите на промяната.“

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини