- Реклама -

- Реклама -

събота, 28 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Цончо Ганев: Твърде ниските заплати в Сандански не отговарят на покачващите се цени

Цончо Ганев от „Възраждане“ посети град Сандански и се срещна с граждани. Той беше приветстван с радост по улиците на града, където всеки го спираше и искаше да поговори с него.

Кандидатът за народен представител е водач на листата на „Възраждане“ в 1 МИР Благоевград. Той обсъди с гражданите важни въпроси за региона.

„Изключително важно за региона е повишаването на стойността на заплащане на човешкия труд. Заплатите в Сандански са изключително ниски на фона на покачващите се цени на ток, газ, горива и стоки от първа необходимост. Това може да се случи с дългосрочно държавно планиране за привличане на инвестиции в региона. Благоевградски регион има потенциал да се превърне в индустриалната столица на България“, каза Цончо Ганев.

Обсъдени бяха и важни обществени въпроси като осигуряването на дългосрочни доставки на газ за страната ни, цената на тока и галопиращата инфлация в страната ни.

„Битовите потребители не бива да излизат на свободния пазар. Ако сега бяхме на свободния пазар една сметка за ток на домакинство ще бъде около едбна минимална работна заплата. В 48-то народно събрание народните представители на „Възраждане“ ще се борят за това да опазят битовите потребители от свободния пазар на електроенергия.“, каза още Цончо Ганев.

 Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

- Реклама -

Последни новини